SIMT NEVOIA UNEI SCHIMBARI

De mai bine de un an nu mai avem alta preocupare decat virusul chinezesc, pe care l-am si experimentat, chiar. A ajuns plictisitor, de altceva nu se mai vorbeste…
Ba da! Il an mai avem, cu aceeasi frecventa cu Covidul, pe Erdogan, care nu mai poate trai linistit din cauza Greciei, asta e o poveste lunga careia, nici acesteia, nu i se vede sfatsitul.
In monotonia asta am avut asta toamna un intermezzo oferit de un actor si regizor de inalta reputatie cu extravagantele sale sexuale-pederastie si nu numai-dar care nu a tinut ecranul decat scurt timp.
Asa ca noi ne gasim tot acolo, intre casa, supermarket si farmacie. Im ce o priveste pe Zizi, dumneaei si-a largit orizontul: a inceput de azi-dimineata sa mearga si la fisioterapie.
Azi e 19 Aprilie, se apropie 1 Mai, cand nu vom defila, doar vom putea admira spectacolrle de la Moscova sau Phenian. Iar a doua zi e Pastele si inca nu se stie ce politica va adopta guvernul pentru evitarea aglomerarilor.
Cum spuneam, m-am cam saturat, simt nevoia de-o schimbare. Din pacate, multe alternative nu prea vad. Cred ca, pana la urma, ma voi pieptana cu breton…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *