24 IANUARIE 2018–ULTIMELE STIRI

Riyadh. La un concurs de frumusete desfasurat in capitala Arabiei Saudite douasprezece concurente calificate in etapa finala au fost descalificate in ultimul moment, cand s-a descoperit ca au suferit interventii de chirurgie plastica tip botox. Aceste concursuri de frumusete s-au organizat pentru prima oara in anul 2000. Totalul premiilor la editia din acest an se ridica la respectabila suma de 57 milioane de dolari. Ancheta desfasurata cu maxima celeritate a descoperit principalul vinovat carev a si fost arestat. Este vorba de medicul veterinar -al carui nume nu a fost dat publicitatii- care a facut injectii botox tuturor celor 12 candidate, nu numai in buze ci si in nas, ba mai mult si in cocoase. Sub ancheta se afla deasemenea si proprietarii respectivelor camile.

Davos. Incepand de astazi, la Davos are loc, in ciuda conditiilor meteorologice foarte nefavorabile, intalnirea sefilor de state in cadrul Forumului Economic Mondial. In pauzele dintre sesiuni, sefii de state vor avea la dispozitie si vor putea servi doar Impossible Burgero creatie a renumitei chef din Statele Unite, Tracy de Jardin. Acest burger nu este ceeace pare a fi intrucat nu contine deloc carne ci este un preparat in intregime vegetal obtinut in cooperare cu societatea californiana Impossible Food. Initiativa are drept scop atentionarea sefilor de state asupra cresterii necesarului de carne de vita, consecinta a cresterii populatiei globului. Se apreciaza ca in 2050 necesarul de carne de vita va fi cu 60% mai mare fata de cel de astazi.

Perth. In sfarsit, dupa o absenta de noua ani, Pablo s-a intors langa fratele sau Salvador Dali, in cadrul familiei Shlisbee care i-a infiat pe amandoi in urma cu unsprezece ani. Mare a fost tristetea micutei Gaby, in varsta de noua ani atunci cand s-a pierd Pablo. Sase luni l-a cautat in tot cartierul, dar , iata ca dupa atata vreme familia este din nou reunita.

Belfast. Doamna Deborah Wells, profesor la Queen University, in urma unor lungi, laborioase dar fructuoase munci de cercetare a ajuns la concluzia ca in marea lor majoritate cotoii sunt stangaci in timp ce pisicile sunt dreptace (scuzati, va rog, barbarismul). In acelasi studiu, publicat in revista Animal Behaviour se mentioneaza ca la oameni procentul de stangaci este doar de 10% si nu depinde de sex. Este o stire bine venita si mult asteptata.

New Hampshire, U.S.A. in micul orasel Boskoween o patrula a politiei locale a operat arestarea a doi raufacatori urmariti de mai multa vreme. Ofiterul de politie Jackson Hillary ne relateaza ca cei doi au opus o rezistenta indarjita. Unul din ei este acuzat ca in timp ce se opunea arestarii l-a muscat violent pe cainele politist ce participa la actiune. Ofiterul J. H. ne marturiseste ca este pt. prima oara in istoria politiei statului New Hampsire cand se inregistreaza un asemenea eveniment. In urma ingrijirilor medicale primite, bravul caine este in afara oricarui pericol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *