CONSILIUL EUROPEAN DOARME

In 4 Aug. ’23 o tanara de 29 de ani din Cherbourg a fost violata. A ajuns la spital inconstienta iar medicii care au examinat-o au fost atat de socati de ce au constatat incat au avut nevoie de sprijin psihiatric. Tanara prezenta intestinele rupte, peritoneul si diafragma sparte, cateva coaste fracturate si pneumotorax. Fusese violata cu o coada de matura de 75 cm. lungime. Anchetatorii au gasit -din fericire-o amprenta lasat de faptas si, astfel, acesta a fost identificat.

Este un tanar de 18 ani bine cunoscut politiei si dela alte acte de violenta, printre care si violul surorii sale de 4 ani, pe nume Oumar N. Ziaristul nu da mai multe detalii despre originea lui pentru a nu fi acuzat de rasism.  Data fiind experienta mea din Algeria, cred ca de acolo se trage.

Tot in Franta, la 27 Iunie ’23 la Nanterre doi politisti care urmareau un Mercedes cu numere poloneze l-au  somat sa opreasca, soferul i-a fentat si a pornit pe rosu.  Unul din politisti a tras si masina s-a oprit intr’un stalp.  Soferul ucis era Nahel Marzouk, de 17 ani bine cunoscut politiei. Erau consemnate la politie 15 infractiuni comise in ultimii doi ani: condus masina fara permis, impotrivire la controlul politiei, etc,.. 

Moartea lui Marzouk  a fost urmata timp de saptamani de violente manifestatii, in toata  Franta, din partea milioanelor de maghrebini stabiliti in tara.  500 de masini au fost distruse, 250 de posturi de politie atacate, 700 de politisti au fost raniti, peste 1.000 de imobile au fost vandalizate sau arse, 10.000de tomberoane de gunoi au fost aerse. De notat ca la aceste manifestatii au participa, in mod curent, si copii de 9-10 ani, de aceeasi credinta,se’telege……

Cele doua cazuri de nai sus sunt-zic eu-iesite din comun.  Oameni injunghiati pe strazi sau in statii de metrou, sunt moneda curenta in Anglia, Germania si in alte tari. Totusi, aceste doua dazuri sunt eblematice pt. societatea europeana de azi. In cca. saptezecu de ani de viata constienta n-am mai auzit nimic asemanator..  

                                                       ***

In aceasta perioada se implinesc o suta de ani decand neo-marxistii dela Universitatea din Frankfurt s-au auto exilat in Statela Unite de teama nazismului si au gasit acolo teren propice pt, diseminarea ideilor lor.  Nu se mai punea problema dictaturii proletariatului ci a schimbarii societatii. 

Nepotii proletarilor lui Marx care munceau cate 14 ore pe zi, 7 zile pe saptamana, muncesc acum 40 de ore pe saptamana si chiar mai putin.

Iar pentru schimbarea  societatii exista solutii: societatea multirasiala, problema genului (care nu mai este cel obiectiv, dat de mama natura ci este la latitudinea individului), grupurile LGBT, stergerea diferentelor de clasa prin ridicarea paturilor defavorizatr, avortul liber, si nu numai…

Iddeile astea “progresiste” au traversat lesne inapo Atlranticul si s-au raspandit repede in randurile intelectualitatii europene de stanga, ba au molipsit -dupa cat se vede- si pe cei de centru-dreapta. 

In toate statele Europei numarul nasterilor este continuu in scadere, populatia imbatraneste si se reduce dela an la an.  N-am vazut nicio autoritate ingrijorata de fenomen.  Nici la nivelul statelor, nici la nivelul U.E.   Nu exista o politica de incurajare a naserilor sau a familiilor cu multi copii.  Nimic. Doar avortul liber!

  Este adevarat ca, in schimb, creste numarul migrantilor.  Zilnic, mii de oameni traverseaza Mediterana sau Marea Egee. Numai Duminica trecuta 1.000 de  nord-africani au debarcat in Sicilia.   Nu vin doar africani ci si asiatici prin Turcia sau prin Bielorusia (in Polonia si in tarile baltice).   Asa  s-a ajuns ca in Europa sa traiasca zeci de milione de musulmani, care, in marea lor majoritate nu sunt dispusi sa se adapteze, sa se integreze , preferand sa traiasca in legea lor (sharya, etc.).   Singurul semn de integrare este acceptul ajutoarelor financiare oferite generos de U.E. 

In Europa traiesc in prezent cca. 26 de milioane de musulmani, cifra considerata de specialisti ca fiind sub cea reala. Vorbesc de musulmani pentru ca migranti de alte religii -ucrainieni, rusi, etc.- nu au probleme de adaptare. Principala grija a Comisiei Europeene esre “relocarea migrantilor”, prin care, daca inteleg bine, se urmareste o repartizare uniforma a migrantilor, fapt care creaza nemultumiri in tarile nai putin…napadite. Nun am auzit nimic despre programe de adaptare la noile conditii de viata, la noua civilizatie / cultura, destinate noilor veniti. Se stie ca femeile musulmane fac mai multi copii decat cele europene. Macar pt, acesti copii nascuti aici, ar fi necesare scoli cu programe analitice speciale, diferite de scolile obisnuite la care, au oricum acces. Consiliol Europea si Comisia ce fac? Dupa cat se pare au atipit in banci. Cine sa se ocupe? Fiecare stat in parte? De unde sa stie Grecia cum sa se comporte cu zecile de mii de musulmani din Asia centrala pe care are grija Turcia sa-i aduca in insulele din Marea Egee in mod regulat, daca nici Franta, care a avut colonii in Africa, nu stie cum sa faca cu ai ei?

 

Sunt de acord ca incalzirea planetei este ingrijoratoare, la fel si poluarea si merita toata atentia. Cred insa ca si Consiliul si Comisia Europei ar trebui sa recunoasca ca “SOCIETATEA MULTIRASIALA” nu functioneaza deloc cum ar fi de dorit si ar trebui sa faca ceva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *